Caz ieșit din comun într-o trecere subterană din capitală. Un bărbat a fost găsit însângerat pe scarile aflate într-o stare deplorabilă. Trecătorii i-au acordat primul ajutor și au așteptat venirea ambulanței, care l-a preluat la spital. Primele cercetări ale poliției arată că bărbatul ar fi alunecat pe scări și ar fi căzut.

„Politia spune că bărbatul ar fi alunecat in timp ce cobora scarile, iar mai apoi a cazut, lovindu-se la cap până la sânge. Trecătorii i-au acordat primul ajutor si au chemat ambulanta.”

Incidentul s-a produs în jurul orei 17, in trecerea subterană de la intersectia bulevardului Traian cu Dacia, aflată într-o stare deplorabilă. Pe scări lipsesc bucăți întregi de pavaj, fiind un adevărat pericol de traversat prin zonă. În luna august, în timp ce inspectase sectorul Botanica, primarul general a dat indicatii pretorului să renoveze trecerea, dar precum se vede, aceasta a rămas într-o stare jalnică.

L-am telefonat pe Boris Prepeliță după incident, pretorul susține că începând de săptâmâna viitoare subterana va intra în reparație capitală. Deocamdată nu știm dacă va fi tras cineva la răspundere ori nu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!