/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Un nou challenge ia amploare în Moldova. Internauții, miniștrii și jurnaliștii s-au alăturat campaniei #PoartăMascaCorect

missing
25 octombrie 2020, ora 11:10

Fiecare dintre noi se poate proteja de COVID-19, purtând corect masca și îndemnându-i pe alții să facă la fel. Acesta este apelul Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecției Sociale și Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care au lansat în mediul online campania #PoartăMascaCorect.

Până acum, sute de oameni, jurnaliști, influenceri, medici, polițiști și miniștri, au răspuns la acest îndemn, publicând fotografii în care masca acoperă gura și nasul, potrivit MSMPS. Noii provocări s-au alăturat și reporterii TV8.

Dacă te lași și tu provocat, tot ce trebuie să faci este să publici pe rețelele sociale o fotografie în care poarți mască de protecție, care să-ți acopere nasul și gura și să indici hashtagul #PoartăMascaCorect. De asemenea, poți nominaliza și alte persoane pe care să le „provoaci” să se alăture inițiativei.

Igor Șarov – ministrul Educației, Culturii și Cercetării

 

Lili Lozan -prezentatoare TV

 

Diana Popa – reporteră, prezentatoare TV8

 

Viorica Dumbrăveanu – ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

 

 

Oleg Țulea – ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene

 

Mihaela Dicusar – reporteră, prezentatoare TV8

 

Cătălin Gorea – reporter TV8

 

Svetlana Carțin – reporteră tv8.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram