Fiecare dintre noi se poate proteja de COVID-19, purtând corect masca și îndemnându-i pe alții să facă la fel. Acesta este apelul Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecției Sociale și Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care au lansat în mediul online campania #PoartăMascaCorect.

Până acum, sute de oameni, jurnaliști, influenceri, medici, polițiști și miniștri, au răspuns la acest îndemn, publicând fotografii în care masca acoperă gura și nasul, potrivit MSMPS. Noii provocări s-au alăturat și reporterii TV8.

Dacă te lași și tu provocat, tot ce trebuie să faci este să publici pe rețelele sociale o fotografie în care poarți mască de protecție, care să-ți acopere nasul și gura și să indici hashtagul #PoartăMascaCorect. De asemenea, poți nominaliza și alte persoane pe care să le „provoaci” să se alăture inițiativei.

Igor Șarov – ministrul Educației, Culturii și Cercetării

 

Lili Lozan -prezentatoare TV

 

Diana Popa – reporteră, prezentatoare TV8

 

Viorica Dumbrăveanu – ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

 

 

Oleg Țulea – ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene

 

Mihaela Dicusar – reporteră, prezentatoare TV8

 

Cătălin Gorea – reporter TV8

 

Svetlana Carțin – reporteră tv8.md

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!