Victor Stână este unul din tinerii de care are nevoie fotbalul din Republica Moldova. Jucătorul a înregistrat una din cele mai frumoase victorii pentru țara noastră în meciul contra Belgiei. Pe lângă numărul 10, pe care îl poartă la naționala de tineret, acesta mai este și cel mai bun marcator al echipei sale de club. Poate evolua pe mai multe poziții în teren: și la mijloc, și în extreme, chiar și în atac, dacă e nevoie.

ALEX MACOVEI, REPORTER, TV8: Nu s-a gândit niciodată că este prea departe de visele lui. Și asta pentru că este conștient de importanța pașilor mici. Știe foarte bine ce vrea de la viață – să ajungă cu orice preț, acolo unde și-a propus”.

În cariera sa de fotbalist, Victor Stână a înregistrat mai multe succese, dar, cu siguranță, cel mai memorabil este legat de meciul jucat cu echipa Belgiei.

VICTOR STÂNĂ, JUCĂTOR, NAȚIONALA DE TINERET:Am simțit în primul rând o mare mândrie. Am reprezentat țara noastră și am reprezentat-o cu bine. Am făcut mii de oameni fericiți”.

Pentru a ajunge la naționala mare, Victor spune că mai are câteva bariere de depășit. Este convins că îi va reuși muncind zi de zi.

VICTOR STÂNĂ, JUCĂTOR, NAȚIONALA DE TINERET:Sunt foarte multe lucruri, la care ar trebui să muncesc. Cunosc aceste lucruri și lucrez zi de zi asupra lor, pentru ca, într-un final, să debutez și la naționala mare a Moldovei”.

Victor este un ”soldat universal”, care poate să-și asume mai multe roluri în teren.

VICTOR STÂNĂ, JUCĂTOR, NAȚIONALA DE TINERET:Joc acolo unde e nevoie. La echipa de club joc și aripă stânga, și aripă dreapta. La națională joc și ”decar”, și mijlocaș la închidere. Unde sunt pus, acolo încerc să dau randament și să dau totul din mine”.

Până a ajunge unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai țării, Victor recunoaște că a  trebuit să facă față mai multor provocări.

VICTOR STÂNĂ, JUCĂTOR, NAȚIONALA DE TINERET: Toate lucrurile au fost numai spre bine. Până la urmă, trecutul nu-l putem schimba. Încerc să muncesc zi de zi, ca viitorul să fie mai frumos, decât trecutul”.

Acest sezon este cel mai productiv pentru Victor Stână. Are înregistrate deja cinci goluri pentru Sfântul Gheorghe.

Fotbalistul Victor Stână, în vârstă de 22 de ani, în prezent evoluează la Sfântul Gheorghe Suruceni. În trecut, acesta a mai reprezentat echipe precum Zimbru Chișinău, Milsami Orhei, dar și Astra Giurgiu, în România. De asemenea, în 2018, Victor a fost la un pas de a semna cu Dinamo București.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!