Din 126 de grădinițe din municipiul Chișinău, 124 de instituții de educație timpurie au fost conectate la căldură. În același timp, o grădiniță rămâne neconectată întrucât se va deschide săptămâna viitoare, iar o altă grădiniță este conectată la centrală termică proprie. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței operative a Primăriei de astăzi, 26 octombrie.

În același timp, școlile vor fi conectate la căldură joi și vineri, deoarece elevii se află în vacanța de toamnă. Conectarea la căldură se va face la sfârșitul săptămânii pentru ca atunci când elevii vor reveni la ore, în clase să fie cald.

Amintim că, începând cu ziua de sâmbătă elevii se află în vacanța de toamnă. Aceștia vor reveni la ore pe data de 2 noiembrie.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!