/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Câte grădinițe și școli din municipiul Chișinău au fost conectate la căldură

missing
26 octombrie 2020, ora 09:00

Din 126 de grădinițe din municipiul Chișinău, 124 de instituții de educație timpurie au fost conectate la căldură. În același timp, o grădiniță rămâne neconectată întrucât se va deschide săptămâna viitoare, iar o altă grădiniță este conectată la centrală termică proprie. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței operative a Primăriei de astăzi, 26 octombrie.

În același timp, școlile vor fi conectate la căldură joi și vineri, deoarece elevii se află în vacanța de toamnă. Conectarea la căldură se va face la sfârșitul săptămânii pentru ca atunci când elevii vor reveni la ore, în clase să fie cald.

Amintim că, începând cu ziua de sâmbătă elevii se află în vacanța de toamnă. Aceștia vor reveni la ore pe data de 2 noiembrie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram