743 de pacienți cu virusul COVID-19 sunt internați în spitalele din municipiul Chișinău. În același timp, 19 562 de pacienți se tratează la domiciliu. Declarația a fost făcută în timpul ședinței operative a Primărie astăzi, 26 octombrie.

Potrivit Șefei Direcției Sănătate, Tatianei Bucearschi, în prezent 1042 de paturi sunt pregătite pentru pacienții cu virusul COVID-19 în spitalele de Chișinău.

„În municipiul Chișinău se menține gradul de alertă privind virusul COVID-19. De asemenea, în suburbii continuă creșterea de mobiditate prin noul tip de coronavirus. Cele mai afectate grupe de vârste sunt peste de peste 60 de ani. Îndemn cetățenii să se adreseze la timp la medicii de familie, în contextul creșterii numărului de cazuri de infecții virale sezoniere.”, a menționat Tatiana Bucearschi.

În prezent, în municipiul Chișinău au fost înregistrate 30 995 de cazuri COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!