Un nou record de viteză maximă a fost înregistrat de curând! Vezi momentul! Noul hipercar american SSC Tuatara este oficial cea mai rapidă mașină de producție făcută vreodată. Dar circumstanțele și detaliile înregistrării performanței abia acum încep să iasă la iveală.

Amintim că un record de viteză trebuie înregistrat, conform condiţiilor, cu un automobil de serie care să aibă şi consumabile originale, inclusiv anvelope. Noul SCC Tuatara a putut înregistra maxim 532,93 km/h şi ar fi putut mai mult dacă drumul american ar fi fost mai lung, însă chiar şi aşa, cum de au rezistat roţile, fără a fi modificate, la o astfel de viteză incredibilă?

Mai amintim că exemplarul folosit pentru înregistrarea recordului a fost echipat cu un set de anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2, un model care îl poate procura practic oricine, dacă are banii necesari. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!