Alexandru Slusari, reprezentantul candidatului Platformei DA la prezidențiale, Andrei Năstase, se laudă că șeful său de partid, cât a fost ministru al Afacerilor Interne, a redus serios contrabanda cu țigări spre România, dar recunoaște că lucrurile nu au fost duse până la capăt și nu au fost puse după gratii persoanele responsabile. Totodată, Slusari dă vina pe Procuratură.

Slusari susține că ar exista un raport făcut de experții români care arată că contrabanda cu țigări a scăzut „drastic” peste Prut. „Cu părere de rău noi am făcut puțină mediatizare la acest raport în care este stipulat că anume în această perioadă de câteva luni drastic a scăzut contrabanda cu țigări spre România. – Organizatorii au ajuns pe mâna oamenilor legii? – Noi n-am reușit să facem acest lucru. Și iarăși, problema a fost în Procuratură, MAI are funcții limitate de achetă”, a declarat Slusari la dezbaterile electorale organizate de TV8.

Potrivit lui, a fost deschis un dosar penal inclusiv pe contrabanda cu anabolizante, fără a oferi detalii.

La dezbaterile electorale de la TV8 din această seară au participat reprezentantul lui Renato Usatîi, Ilian Cașu, reprezentantului candidatului Andrei Năstase, Alexandru Slusari și candidatul PLDM, Tudor Deliu. Invitat a fost și candidatul independent Igor Dodon, însă nu a participat nici el, nici vreun reprezentant de-al lui.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!