/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

După 111 zile, orașul asutralian Melbourne va ieși din carantină: „Este momentul să redeschidem orașul”

missing
26 octombrie 2020, ora 13:17

După 111 zile, orașul asutralian Melbourne va ieși din carantină, a anunțat, luni premierul statului Victoria, Daniel Andrews. Pentru prima dată din luna iunie, în oraș nu s-a mai înregistrat niciun caz nou de coronavirus, potrivit BBC  și digi24.ro.

Statul Victoria a fost epicentrul celui de-al doilea val de coronavirus în Australia. Capitala statului, Melbourne, a intrat în caranrină în urmă cu 111 zile.Lluni, autoritățile au declarat că orașul este gata să se redeschidă.

“Cu zero cazuri și atât de multe teste în weekend … putem spune că acum este momentul să redeschidem orașul”, a declarat premierul Daniel Andrews.

În iulie, Victoria a înregistrat o creștere a cazurilor, raportând peste 700 de îmbolnăviri pe zi, dar restricțiile severe au redus aceste cifre.

Andrews i-a lăudat pe cei șase milioane de locuitori ai statului, spunând: „În principiu, această victorie aparține fiecărui cetățean care a respectat regulile”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram