Noul KIA Sorento este primul automobil care va fi echipat cu sistemul inovativ Multi-Collision Brake dezvoltat de producătorul auto sud-coreean, sistem care, în caz de accident, ajută la evitarea unei coliziuni secundare după impactul inițial, protejând astfel pasagerii.

Sistemul este conceput pentru a ajuta la prevenirea sau atenuarea gravității unei coliziuni secundare, care poate apărea după impactul inițial pe măsură ce automobilul continuă să se oprească, adesea fără controlul șoferului. Sistemul este activat prin declanșarea airbagurilor automobilului, ceea ce indică o gravitate mare a accidentului, ceea ce justifică intervenția MCB.

Odată activat, sistemul măsoară viteza vehiculului și orice schimbări de direcție, aplicând nivelul adecvat al forței de frânare pentru a opri mașina. Află mai multe despre cum funcţionează în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!