/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

UPDATE: /FOTO/ A fost găsită fata de 12 ani care împreună cu părinții a plecat la strâns ciuperci într-o pădure din Șoldănești

missing
26 octombrie 2020, ora 17:48

UPDATE ORA 17:53 A fost găsită fata de 12 ani care împreună cu părinții a plecat la strâns ciuperci într-o pădure din raionul Șoldănești și a dispărut în acestă după-amiază.  

Știrea inițială: O fată de 12 ani este căutată de salvatori și polițiști în pădurea dintre satele Olișcani și Dobrușa, raionul Șoldănești, după ce în această după-amiază a mers împreună cu părinții la cules ciuperci și a dispărut.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), la un moment dat, părinții au stabilit că fata s-a îndepărtat de ei și nu mai este în vizor. La ora 15:22 au fost alertați salvatorii și polițiștii pentru a efectua căutările copilei.

La fața locului sunt antrenați opt salvatori și 20 de polițiști. Aceștia o caută pe fată în pădure, dar și pe traseul Bălţi – Florești, unde se presupune că minora a dispărut.

Cazul este cercetat de organele de drept.

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram