UPDATE ORA 17:53 A fost găsită fata de 12 ani care împreună cu părinții a plecat la strâns ciuperci într-o pădure din raionul Șoldănești și a dispărut în acestă după-amiază.  

Știrea inițială: O fată de 12 ani este căutată de salvatori și polițiști în pădurea dintre satele Olișcani și Dobrușa, raionul Șoldănești, după ce în această după-amiază a mers împreună cu părinții la cules ciuperci și a dispărut.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), la un moment dat, părinții au stabilit că fata s-a îndepărtat de ei și nu mai este în vizor. La ora 15:22 au fost alertați salvatorii și polițiștii pentru a efectua căutările copilei.

La fața locului sunt antrenați opt salvatori și 20 de polițiști. Aceștia o caută pe fată în pădure, dar și pe traseul Bălţi – Florești, unde se presupune că minora a dispărut.

Cazul este cercetat de organele de drept.

Foto: IGSU

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!