Carantina a avut influențe mari asupra pieței imobiliare. Dacă anterior oamenii optau pentru apartamente cu suprafețe mici, acum se mărește numărul celor care preferă să procure un apartament cu terasă, sau o casă. Cu cele mai bune oferte în acest sens vine PROIMOBIL.MD. Compania le propune clienților apartamente și penthouse-uri cu terase și vedere panoramică asupra întregului Chișinău.

Prima ofertă este un apartament cu terasă și suprafața totală de 120 m2 chiar în inima Chisinaului.

Alte trei apartamente localizate în sectorul Centru în complexul The #1 la fel sunt propuse spre vânzare. Suprafețele acestora sunt între 107 și 13 3m2.

Cel mai bun preț este propus pentru un penthouse cu două nivele în sectorul Buiucani.

De asemenea cea mai fierbinte ofertă dintre cele propuse este un apartament cu design deosebit în inima orașului, chiar pe strada Armenească.


Oasis rămâne a fi cea mai bună opțiune pentru cei care își doresc o panoramă frumoasă, dar și o terasă spațioasă.


Detalii despre oferte puteți solicita la nr: 078 088 886

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!