Un kilogram de marijuana de circa o sută de mii de lei a fost găsită de polițiști la patru bărbați din raionul Fălești, care fac parte dintr-o grupare criminală. Cei patru sunt vizați într-o cauză penală pornită pentru circulația ilegală a drogurilor. 

Poliția spune că gruparea a fost monitorizată mai bine de trei luni. Oamenii legii au stabilit că membrii grupului dobândesc marijuană, precum și alte tipuri de substanțe narcotice, pe care le distribuie și le comercializează pe teritoriul raioanelor de nord ale țării.

Suspecții au vârste cuprinse între 31 și 40 de ani. În urma a 13 percheziții efectuate la domiciliile și mijloacele de transport ale acestora, polițiștii au depistat și ridicat un kg de marijuana, în sumă de aproximativ o sută de mii de lei, opt mii de lei marcați, obținuți în urma realizării substanțelor narcotice, cartele SIM, telefoane mobile, etc.

Două persoane au fost reținute pentru 72 de ore, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate.

Cercetările continuă, iar ofițerii de investigații, în comun cu procurorii, examinează toate circumstanțele, precum și obiectele ridicate, în scopul acumulării probelor pertinente și concludente pentru cauza penală.

Dacă persoanele suspecte vor fi găsite vinovate, acestea riscă închisoare de la șapte, la 15 ani.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!