/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Marijuana de 100 de mii de lei, găsită de polițiști la patru bărbați din Fălești. Doi dintre aceștia, reținuți

missing
26 octombrie 2020, ora 14:24

Un kilogram de marijuana de circa o sută de mii de lei a fost găsită de polițiști la patru bărbați din raionul Fălești, care fac parte dintr-o grupare criminală. Cei patru sunt vizați într-o cauză penală pornită pentru circulația ilegală a drogurilor. 

Poliția spune că gruparea a fost monitorizată mai bine de trei luni. Oamenii legii au stabilit că membrii grupului dobândesc marijuană, precum și alte tipuri de substanțe narcotice, pe care le distribuie și le comercializează pe teritoriul raioanelor de nord ale țării.

Suspecții au vârste cuprinse între 31 și 40 de ani. În urma a 13 percheziții efectuate la domiciliile și mijloacele de transport ale acestora, polițiștii au depistat și ridicat un kg de marijuana, în sumă de aproximativ o sută de mii de lei, opt mii de lei marcați, obținuți în urma realizării substanțelor narcotice, cartele SIM, telefoane mobile, etc.

Două persoane au fost reținute pentru 72 de ore, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate.

Cercetările continuă, iar ofițerii de investigații, în comun cu procurorii, examinează toate circumstanțele, precum și obiectele ridicate, în scopul acumulării probelor pertinente și concludente pentru cauza penală.

Dacă persoanele suspecte vor fi găsite vinovate, acestea riscă închisoare de la șapte, la 15 ani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram