/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Atenție maximă la drum! Ceața îngreunează traficul din țară. Șoferii și pietonii, îndemnați să fie prudenți

missing
27 octombrie 2020, ora 08:13

Pietonii și șoferii sunt îndemnați să respecte cu strictețe regulile de circulație, semnificația indicatoarelor rutiere, precum și indicațiile polițiștilor de patrulare. Avertizarea vine în contextul ceții dense care se menține în ultimele zile. 

Astfel, șoferii sunt îndemnați să adapteze permanent viteza la condițiile de drum şi de trafic, să nu folosească telefonul, tableta sau orice altceva ce ar putea să vă fure din atenție.

Totodată, conducătorii auto sunt rugați să circule cu viteză redusă atât în localități, cât şi în afara lor, mai ales când  carosabil umed sau acoperit cu polei.

Și pietonii sunt îndemnați să fie atenți la drum și să se asigure atunci când traversează strada.

În aceste condiții, șoferii mai trebuie să țină cont de faptul că, în condiţii de vizibilitate redusă, distanţele sunt mai greu de apreciat. De aceea, trebuie să fie menţinută o distanţă mai mare între mașini.

Pentru o călătorie sigură şi pentru prevenirea accidentelor de circulație, conducătorii auto trebuie să se informeze cu privire la condiţiile de deplasare existente pe traseul pe care urmează să îl parcurgă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram