Pietonii și șoferii sunt îndemnați să respecte cu strictețe regulile de circulație, semnificația indicatoarelor rutiere, precum și indicațiile polițiștilor de patrulare. Avertizarea vine în contextul ceții dense care se menține în ultimele zile. 

Astfel, șoferii sunt îndemnați să adapteze permanent viteza la condițiile de drum şi de trafic, să nu folosească telefonul, tableta sau orice altceva ce ar putea să vă fure din atenție.

Totodată, conducătorii auto sunt rugați să circule cu viteză redusă atât în localități, cât şi în afara lor, mai ales când  carosabil umed sau acoperit cu polei.

Și pietonii sunt îndemnați să fie atenți la drum și să se asigure atunci când traversează strada.

În aceste condiții, șoferii mai trebuie să țină cont de faptul că, în condiţii de vizibilitate redusă, distanţele sunt mai greu de apreciat. De aceea, trebuie să fie menţinută o distanţă mai mare între mașini.

Pentru o călătorie sigură şi pentru prevenirea accidentelor de circulație, conducătorii auto trebuie să se informeze cu privire la condiţiile de deplasare existente pe traseul pe care urmează să îl parcurgă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!