/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Detalii despre ultima victorie a lui Khabib Nurmagomedov. A luptat contra lui Justin Gaethje având multiple fracturi la picior

missing
27 octombrie 2020, ora 19:44

Ultima victorie a lui Khabib Nurmagomedov capătă și mai multă valoare în urma noilor detalii apărute în spațiul public. Campionul din UFC a luptat contra lui Justin Gaethje având multiple fracturi la piciorul stâng, SCRIE digisport.ro.

Noi detalii ies la iveală la câteva zile după ce Khabib Nurmagomedov a obținut a 29-a victorie în UFC, la ultima sa luptă din carieră. La finalul disputei, Dana White, președintele UFC, a declarat că sportivul rus a urcat în ring cu mai multe fracturi la piciorul stâng, fapt confirmat chiar de luptător, astăzi, pe rețelele sociale.

Khabib a postat două fotografii, una cu radiografia din data de 7 octombrie și una cu piciorul său stâng, umflat și învinețit, o zi mai târziu. Starul din UFC a trecut peste durere și, trei săptămâni mai târziu, obținea al 29-lea succes din tot atâtea lupte, în fața lui Justin Gaethje.

Am avut norocul să-l vedem luptând în această seară. Khabib este la spital, și-a rupt piciorul acum trei săptămâni. A avut două degete rupte și un os la picior, dar nu a spus nimănui. Este unul dintre cei mai duri oameni de pe planetă și cel mai bun luptător din lume“, a spus White, după evenimentul UFC.

Khabib Nurmagomedov și-a anunțat retragerea după victoria de la UFC 254

Khabib Nurmagomedov a spus că nu va mai lupta niciodată fără tatăl său, care a murit în luna iulie după ce a fost infectat cu COVID-19. Abdulmanap Nurmagomedov era și antrenorul lui Khabib, iar campionul din UFC i-a promis mamei sale că nu va mai lupta după această bătălie cu Justin Gaethje.

Campion mondial la categoria ușoară, Khabib Nurmagomedov se retrage cu un record impresionat, 29 de victorii și zero înfrângeri. Cele 28 de victorii obținute până la gala UFC 254 au fost obținute cu tatăl său, Abdulmanap, la marginea octagonului.

Conform The Sun, Khabib a încasat peste 5 milioane de euro pentru victoria de la gala UFC 254, plus încă un bonus de 77.000 de euro, după ce și-a anunțat retragerea. Adversarul său, Justin Gaethje, s-a ales cu 330.000 de euro pentru lupta din gala UFC 254.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram