Horoscop Berbec – 27 octombrie 2020: Este o zi care aduce o tulburare maximă a comunicării, de orice fel, cu cei din jur și, de aceea, ar fi bine să nu te grăbești cu nimic, nici cu vorba, nici cu fapta, ca să nu ai motive de regret, mai târziu.

Horoscop Taur – 27 octombrie 2020: Este posibil să fii tu sursa unui stres puternic pentru cei din jur, fără să-ți dai seama. Dacă insiști prea mult pe o anumită abordare a unei probleme, oricare ar fi ea, nu vei rezolva mare lucru.

Horoscop Gemeni – 27 octombrie 2020: Se anunță complicații la locul de muncă, poate mai multe decât de obicei, poate și pe fondul unor probleme de sănătate care se reactivează, ale tale sau ale unui apropiat.

Horoscop Rac – 27 octombrie 2020: Este o zi care accentuează umbrele, nu te ajută să le îndepărtezi și nici nu te încurajează în vreun fel. Știind asta, vei avea destule motive să te ferești singur de complicații.

Horoscop Leu – 27 octombrie 2020: Ar fi mai bine să taci astăzi, mai ales în situațiile în care apar probleme profesionale pe care știi că nu le poți rezolva. Ori taci, ori explici cu puține cuvinte că ai ceva mai bun de făcut.

Horoscop Fecioară – 27 octombrie 2020: Astăzi dai de pericole la tot pasul și ar fi bine să îți folosești prudența naturală ca să te ferești de ele. Deplasările, în mod deosebit, pot deveni o sursă de probleme.

Horoscop Balanță – 27 octombrie 2020: Ar fi de dorit să eviți orice fel de cheltuieli astăzi, dar și de împrumuturi, de orice fel, ar trebui să te ferești. Impulsul de a da toți banii din buzunar pe lucruri inutile este deosebit de puternic.

Horoscop Scorpion – 27 octombrie 2020: Este o zi în care ar fi mai bine să renunți la revendicări și la revoltă, oricât de justificate le consideri. Le poți lăsa pe altădată și dacă și atunci vei gândi la fel, poți să le exprimi.

Horoscop Săgetător – 27 octombrie 2020: Se aglomerează treburile la serviciu, starea de sănătate nu este nici ea dintre cele mai bune. Chiar dacă problemele se acumulează, vei reuși să le rezolvi mai ușor fiind optimist și pozitiv.

Horoscop Capricorn – 27 octombrie 2020: Sunt lupte de culise între unii apropiați și tare ai vrea să participi și tu, din plictiseală sau din alte motive obscure. E mai bine să nu te lași atras în astfel de lucruri.

Horoscop Vărsător – 27 octombrie 2020: Există riscul să te amesteci în ceea ce nu te privește la serviciu sau acasă, doar pentru că nu ești atent la ce se discută sau la alte detalii semnificative.

Horoscop Pești – 27 octombrie 2020: Ar fi bine să îți limitezi deplasările, de orice fel, și să eviți discuțiile aprinse, indiferent cu cine, ca să nu ajungi să fii atras în conflicte care vor degenera în altceva.

Libertatea 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!