Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon spune că contracandidatul său din partea Platformei DA Andrei Năstase este cel care merită să acceadă în turul doi al alegrilor prezidențiale, totuși, Dodon se arată convins că va câștiga alegerile din primul tur. 

„El a luptat, comparativ cu unul care a fugit din ţară şi comparativ cu alta, care se afla în clădirea Guvernului când noi îngheţam în faţa Parlamentului, Andrei Năstase, cu toate că noi suntem într-o relaţie de foc şi pară, ar merita. El a cedat în 2016, el a luptat până în 2016 în Piaţă. De aceea, dacă ar merita cineva, eu cred că ar merita dânsul”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Ultimele date ale Barometrului Opiniei Publice făcute publice de Institutul pentru Politici Publice arată că dacă mâine s-ar desfășura alegerile prezidențiale, cei mai mulți cetățeni ar vota pentru candidatul Igor Dodon, actualul șef de stat, urmat de Maia Sandu și Renato Usatîi.

Amintim că opt candidați vor lupta pentru fotoliul de președinte pe 1 noiembrie.
Igor Dodon – candidat independent;
Maia Sandu – candidata Partidului Acțiune și Solidaritate;
Andrei Năstase – candidatul Platformei DA;
Renato Usatîi – candidatul Partidului Nostru;
Violeta Ivanov – candidata Partidului Şor;
Octavian Ţîcu – candidatul Partidului Unității Naționale;
Dorin Chirtoacă – candidatul Mişcării Politice Unirea;
Tudor Deliu – candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!