KIA Motors Corporation l-a numit pe Won Kyu Kang în funcția de vicepreședinte și șef al grupului KIA Design Innovation. Începând noul său rol în noiembrie, domnul Kang îşi va avea biroul la KIA Design Center din Namyang, Coreea de Sud și îi va raporta lui Karim Habib, vicepreședinte senior și șef al KIA Design Center.

Specializat în planificarea avansată a designului, domnul Kang va conduce dezvoltarea strategică a designului KIA, dând formă viitoarelor planuri de proiectare atât în design exterior, cât și interior, în întregul portofoliu de produse.

Numirea sa este cea mai recentă evoluție a planurilor KIA de a stabili o poziție de lider în electrificare și de a valorifica noi oportunități de proiectare. Proiectarea avansată este văzută ca element cheie în acest sens, automobilele electrice și electrificate ridicând noi provocări și oportunități în ceea ce privește forma și arhitectura. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!