Numele lui Grigore Caramalac, cunoscut sub pseudonimul „Bulgarul”, a dispărut de pe site-ul Interpol. Câteva zile în urmă, acesta figura pe lista persoanelor din Republica Moldova date în căutare internațională.

Chiar dacă numele acestuia nu este pe site-ul Interpol, șefa secției Comunicare a IGP, Diana Fetco, a confirmat pentru redacția TV 8 că acesta se află în continuare în căutare internațională, adăugând că numele acesta ar fi dispărut pentru ar fi făcute câteva actualizări.

Totodată, Diana Fetco a menționat că numele ar urma să apară pe site-ul Interpol, dar nu știe când.

Precizăm că  anterior, Inspectoratul Național de Investigații al IGP, comunică că, în prezent, cetățeanul sus-menționat este învinuit în alte două cauze penale: șantaj și tentativă de omor. Pe ambele cauze sunt emise mandate de arest pe termen de 30 de zile.

Anterior, captura foto de mai jos a fost făcută pe 19 octombrie curent.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!