Divizia Porsche Middle East & Africa FZE a marcat lansarea oficială regională a noului Taycan cu o animație specială pe suprafaţa Burj Khalifa din Dubai, cea mai înaltă clădire din lume, care are şi cea mai mare suprafață de afișare unică din lume, cu peste un milion de elemente LED.

Un spectacol de lumină interesant din punct de vedere vizual, care acoperă o suprafață totală de 33.000 de metri pătrați, a prezentat cele mai importante repere ale brandului german, de la modelul Lohner-Porsche dezvăluit în anul 1900, până la Taycan-ul de ultimă oră.

Măsurând 828 de metri înălțime, turnul iconic oferă un cadru unic pentru a anunța sosirea mult așteptată a primului vehicul complet electric al Porsche. Poţi urmări spectacolul pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!