/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Porsche a lansat noul Taycan în Orientul Mijlociu printr-o proiecţie spectaculoasă pe faţada Burj Khalifa

missing
27 octombrie 2020, ora 18:05

Divizia Porsche Middle East & Africa FZE a marcat lansarea oficială regională a noului Taycan cu o animație specială pe suprafaţa Burj Khalifa din Dubai, cea mai înaltă clădire din lume, care are şi cea mai mare suprafață de afișare unică din lume, cu peste un milion de elemente LED.

Un spectacol de lumină interesant din punct de vedere vizual, care acoperă o suprafață totală de 33.000 de metri pătrați, a prezentat cele mai importante repere ale brandului german, de la modelul Lohner-Porsche dezvăluit în anul 1900, până la Taycan-ul de ultimă oră.

Măsurând 828 de metri înălțime, turnul iconic oferă un cadru unic pentru a anunța sosirea mult așteptată a primului vehicul complet electric al Porsche. Poţi urmări spectacolul pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram