Tragedie la Călăsași. Un bărbat a căzut la pământ și s-a stins din viață chiar în fața gării auto, unde a venit de la Spitalul Raional Călărași. Potrivit Poliției, acestuia i s-a făcut rău după ce a coborât dintr-un taxi.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, a menționat că acest caz s-a înregistrat ieri, în jurul orei 12.30.

Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din orașul Călărași, fiind externat de la Spitalul Raional Călărași s-a deplasat cu un taxi până la Gara Auto. Ajungând la gară, bărbatului i s-a făcut rău. Încercările medicilor de pe ambulanță de a-l resuscita au eșuat pentru că bărbatul era deja decedat.

Poliția investighează toate circumstanțele pentru a stabili motivul decesului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!