Surpriză pentru spectatorii teatrului Național „Mihai Eminescu”. În ultimele două zile ale lunii octombrie, actorii vor pune în scenă, în premieră, spectacolul „Hamlet în sos picant” după Aldo Nicolaj, în regia lui Alexandru Cozub.

Potrivit reprezentanților teatrului, acesta urmează a fi cel mai condimentat spectacol al stagiunii cu mult umor, iar doritorii de al vedea sunt așteptați pe 30 și 31 octombrie, la ora 18.00, în Sala Mare.

„Hamlet în sos picant” după Aldo Nicolaj desfășoară o panoplie de situații comice savuroase pe canavaua unei piese-reverie mustind umor (pe alocuri negru). Acțiunea are loc la Castelul Elsinore, însă nu în sala tronului, ci în bucătăria regală unde master –șeful Froggy drege, din polonic, cuțite și pahare, tragedia prințului danez bântuit de himere; ba chiar, pentru mai mult efect, din gelozie și amor rănit, îmbracă armura bătrânului Hamlet.

Pentru cunoscătorii textul original, se spune într-un comunicat al teatrului, trama re-elaborată și re-inventată cu mijloacele teatrului absurdului, e cel puțin curioasă și incitantă.

Printre actorii implicați în spectacol se numără: Petru Hadârcă, Angela Ciobanu, Diana Decuseară, Dan Melnic, Ghenadie Gâlcă, Margareta Pântea, Iurie Focșa, Mihai Zubcu, Alexandru Pleșca.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!