/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră: Noul Bugatti Bolide – hipercar de circuit conceptual cu 1850 CP şi 1240 kg

missing
28 octombrie 2020, ora 14:47

Bugatti a dezvoltat cel mai extrem model din istoria sa, un hipercar de circuit, deocamdată în calitate de concept, deşi există şi un prototip de teste funcţional, care are un raport greutate-putere fără precedent de numai 0.67 kg per CP! Automobilul a debutat în această după amiază în cadrul unui eveniment digital.

Maşina dă răspunsul la întrebarea: ce ar fi dacă Bugatti ar construi un vehicul radical de uşor în jurul motorului său iconic W16 de 8.0 litri?

A fost făcută în doar opt luni de zile. La bază stă şasiul modificat foarte semnificativ al lui Chiron Pur Sport. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram