Bugatti a dezvoltat cel mai extrem model din istoria sa, un hipercar de circuit, deocamdată în calitate de concept, deşi există şi un prototip de teste funcţional, care are un raport greutate-putere fără precedent de numai 0.67 kg per CP! Automobilul a debutat în această după amiază în cadrul unui eveniment digital.

Maşina dă răspunsul la întrebarea: ce ar fi dacă Bugatti ar construi un vehicul radical de uşor în jurul motorului său iconic W16 de 8.0 litri?

A fost făcută în doar opt luni de zile. La bază stă şasiul modificat foarte semnificativ al lui Chiron Pur Sport. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!