Foarte apreciat de clienții care caută o berlină distinctă în segmentul C, Megane Sedan s-a vândut în peste 200.000 de unități de la momentul lansării sale în 2016. Comercializat în aproape treizeci de țări, inclusiv în Republica Moldova, modelul contribuie la dezvoltarea mărcii Renault la nivel internațional.

Cu un design mai rafinat, automobilul actulizat în urma celor în caroserii hatchback şi break, este echipat la rândul său cu cele mai noi tehnologii pentru o siguranță sporită și un confort  superior la condus. Își afirmă stilul și își consolidează atractivitatea față de clienții din ce în ce mai exigenți.

Noul Megane Sedan facelift integrează tehnologia LED 100% Pure Vision, care este mai eficientă pe drum, precum și semnătura emblematică Renault în forma literei C. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi vezi cum s-a schimbat la interior.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!