/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră: Renault a trecut şi sedanul Megane printr-un facelift

missing
28 octombrie 2020, ora 11:06

Foarte apreciat de clienții care caută o berlină distinctă în segmentul C, Megane Sedan s-a vândut în peste 200.000 de unități de la momentul lansării sale în 2016. Comercializat în aproape treizeci de țări, inclusiv în Republica Moldova, modelul contribuie la dezvoltarea mărcii Renault la nivel internațional.

Cu un design mai rafinat, automobilul actulizat în urma celor în caroserii hatchback şi break, este echipat la rândul său cu cele mai noi tehnologii pentru o siguranță sporită și un confort  superior la condus. Își afirmă stilul și își consolidează atractivitatea față de clienții din ce în ce mai exigenți.

Noul Megane Sedan facelift integrează tehnologia LED 100% Pure Vision, care este mai eficientă pe drum, precum și semnătura emblematică Renault în forma literei C. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD şi vezi cum s-a schimbat la interior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram