/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Renato Usatîi explică cum un măturător a ajuns să doneze „Partidului Nostru” circa 20 de mii de lei

missing
28 octombrie 2020, ora 07:04

Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale Renato Usatîi a explicat pe 27 octombrie în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 cum un măturător a ajuns să doneze formațiunii pe care o conduce circa 20 de mii de lei. 

„Întrebații pe acești măturători câți bani anterior Usatîi le-a oferit, câte 20, 30 de mii de dolari, unora doi ani în urmă, altora trei. Le-am dat măturătorilor zeci de mii de dolari”, a spus Renato Usatâi.

Candidatul Partidului Nostru a spus că un director de școală a donat circa o mie de euro pentru campania electorală, asta pentru că copilul acestuia lucrează în Viena, Austria, pentru un salariu de circa șase mii de euro, iar studiile tânărului ar fi fost acoperite de către politician, iar donația a fost făcută în semn de recunoștință.

O investigație realizată de „Cutia Neagră” a scos la iveală că mai mulți alegători, incluși în listele de donatori ale mai multor formațiuni, nici nu cunoșteau că numele lor se regăsesc în acele liste.

Amintim că opt candidați vor lupta pentru fotoliul de președinte pe 1 noiembrie.
Igor Dodon – candidat independent;
Maia Sandu – candidata Partidului Acțiune și Solidaritate;
Andrei Năstase – candidatul Platformei DA;
Renato Usatîi – candidatul Partidului Nostru;
Violeta Ivanov – candidata Partidului Şor;
Octavian Ţîcu – candidatul Partidului Unității Naționale;
Dorin Chirtoacă – candidatul Mişcării Politice Unirea;
Tudor Deliu – candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram