Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale Renato Usatîi a explicat pe 27 octombrie în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 cum un măturător a ajuns să doneze formațiunii pe care o conduce circa 20 de mii de lei. 

„Întrebații pe acești măturători câți bani anterior Usatîi le-a oferit, câte 20, 30 de mii de dolari, unora doi ani în urmă, altora trei. Le-am dat măturătorilor zeci de mii de dolari”, a spus Renato Usatâi.

Candidatul Partidului Nostru a spus că un director de școală a donat circa o mie de euro pentru campania electorală, asta pentru că copilul acestuia lucrează în Viena, Austria, pentru un salariu de circa șase mii de euro, iar studiile tânărului ar fi fost acoperite de către politician, iar donația a fost făcută în semn de recunoștință.

O investigație realizată de „Cutia Neagră” a scos la iveală că mai mulți alegători, incluși în listele de donatori ale mai multor formațiuni, nici nu cunoșteau că numele lor se regăsesc în acele liste.

Amintim că opt candidați vor lupta pentru fotoliul de președinte pe 1 noiembrie.
Igor Dodon – candidat independent;
Maia Sandu – candidata Partidului Acțiune și Solidaritate;
Andrei Năstase – candidatul Platformei DA;
Renato Usatîi – candidatul Partidului Nostru;
Violeta Ivanov – candidata Partidului Şor;
Octavian Ţîcu – candidatul Partidului Unității Naționale;
Dorin Chirtoacă – candidatul Mişcării Politice Unirea;
Tudor Deliu – candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!