Exact un an în urmă în țara noastră s-a lansat oficial marca chineză HAVAL. Îmi reamintesc bine acel eveniment și unele discuții din piață. Bineînțeles mă refer la părerile sceptice în privința acestei mărci și a succesului ei în Republica Moldova.

Dar uite că HAVAL Moldova a reușit să vândă în decurs de un an în jur de 85 de exemplare, cel mai popular model fiind H6.

Pentru cei care nu sunt la curent, HAVAL H6 este un crossover un pic mai mare ca un Hyundai Tucson de exemplu, vine doar cu tracțiune față în țara noastră și indiferent de motor va fi cuplat la o cutie robotizată în șapte trepte. Poţi citi articolul complet, alături de o galerie foto, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!