Liderul Grupului Pro Moldova, Andrian Candu, s-a infectat cu noul virus COVID-19. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă.

„Ținând cont de faptul că colegi, cu care am interacționat până atunci, au fost testați cu noul coronavirus, am făcut testul, iar rezultatul este pozitiv”, a scris Andrian Candu pe pagina sa de Facebook.

Politicianul spune că la el virusul s-a manifestat diferit. „Din propria experiență vă spun că simptomele nu sunt la fel pentru fiecare. Am și gust, și miros, și poftă de viață. Dar, această năpastă este întâlnită prea des și se răspândește repede și cu o putere mare, fiindcă nu a fost controlată de la început. Îmi exprim încrederea ca cei care au fost la “butoane” și au luat decizii greșite sau întârziate, iar ele au fost multe, să răspundă”, a spus Candu.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 73321 de cazuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!