/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Cetățeanul moldovean, reținut astăzi de structuri nerecunoscute de la Tiraspol, a fost eliberat

29 octombrie 2020, ora 17:36

Cetățeanul Republicii Moldova, angajat al autorităților constituționale, care a fost reținut azi dimineață de structurile ,,MGB” din regiunea transnistreană a fost eliberat. Despre aceasta anunță Biroul Politici de Reintegrare.

Persoana care făcea naveta tur-retur Camenca-Sănătăuca și se deplasa zilnic la serviciu și acasă este angajat al autorității de pe malul drept al Nistrului.

Grație eforturilor și reacției prompte a Delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control, precum și altor agenții de aplicare a legii s-a reușit soluționarea imediată a acestui incident”, se spune într-un comunicat al instituției.

Chișinăul condamnă acest comportament provocator și sfidător la adresa securității statului și drepturilor omului din partea Tiraspolului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram