Cetățenii moldoveni din stânga Nistrului care nu vor prezenta dovada votului pe 1 noiembrie, la revenirea în regiunea transnistreană, riscă să stea în autoizolare timp de două săptămâni. Despre aceasta anunță așa-numitele autorități din stânga Nistrului. La fel, și persoanele care vor trece punctele de control după ora 22.00 vor trebui să stea în carantină.

Pe 1 noiembrie, în ziua alegerilor prezidențiale, locuitorii regiunii transnistrene cu cetățenia Republicii Moldova vor putea trece punctele de control pentru a participa la scrutin. Cetățenii vor putea circula liber de la ora 07.00 dimineața până la ora 22.00.

Cei care vor trece de punctele de control mai târziu, vor trebui să completeze o fișă epidemiologică și să stea în autoizolare timp de două săptămâni. La fel, în carantină vor trebui să stea și persoanele care nu vor prezenta la întoarcere confirmarea faptului că au votat, de exemplu, buletinul cu ștampila „votat”.

Totodată, doritorii de a participa la alegeri vor fi dotați cu mănuși și mască de protecție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!