/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Cetățenii din regiunea transnistreană, care nu vor demonstra că au votat pe 1 noiembrie, vor trebui să stea în carantină

missing
29 octombrie 2020, ora 17:03

Cetățenii moldoveni din stânga Nistrului care nu vor prezenta dovada votului pe 1 noiembrie, la revenirea în regiunea transnistreană, riscă să stea în autoizolare timp de două săptămâni. Despre aceasta anunță așa-numitele autorități din stânga Nistrului. La fel, și persoanele care vor trece punctele de control după ora 22.00 vor trebui să stea în carantină.

Pe 1 noiembrie, în ziua alegerilor prezidențiale, locuitorii regiunii transnistrene cu cetățenia Republicii Moldova vor putea trece punctele de control pentru a participa la scrutin. Cetățenii vor putea circula liber de la ora 07.00 dimineața până la ora 22.00.

Cei care vor trece de punctele de control mai târziu, vor trebui să completeze o fișă epidemiologică și să stea în autoizolare timp de două săptămâni. La fel, în carantină vor trebui să stea și persoanele care nu vor prezenta la întoarcere confirmarea faptului că au votat, de exemplu, buletinul cu ștampila „votat”.

Totodată, doritorii de a participa la alegeri vor fi dotați cu mănuși și mască de protecție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram