/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/Horoscop/ Prezicerile astrale pentru astăzi, 29 octombrie

29 octombrie 2020, ora 09:02

Horoscop Berbec – 29 octombrie 2020: Ai parte de o zi ceva mai senină, presărată cu numeroase momente plăcute, de relaxare și bună înțelegere cu toți cei din jur, în special însă în relația de cuplu.

Horoscop Taur – 29 octombrie 2020: Ești dornic de liniște și de odihnă și e un lucru bun, pentru că de asta ai nevoie. În măsura în care îți permite timpul, ar fi bine să îți rezervi și câteva momente pentru tine, pentru activități deconectante.

Horoscop Gemeni – 29 octombrie 2020: Astăzi te superi mai greu și ceea ce altădată ți se părea, poate, revoltător primește din partea ta un alt răspuns, mai cumsecade, conform dispoziției tale.

Horoscop Rac – 29 octombrie 2020: Din toată agitația din ultima vreme poți desprinde anumite concluzii, care te vor ajuta să te orientezi mai bine de acum înainte, dar și să-ți recapeți liniștea interioară, serios afectată.

Horoscop Leu – 29 octombrie 2020: Deși este o zi mai calmă, ai putea avea anumite reacții exagerate față de persoanele la care nu poți ajunge, din diverse motive despre care nu știi sigur că sunt reale.

Horoscop Fecioară – 29 octombrie 2020: Dincolo de seninătatea acestei zile nu se ascunde nimic, așa că nu ai motive să ajungi la concluzii negative, chiar dacă unii dintre apropiați vin cu propuneri care sună prea frumos ca să fie adevărate.

Horoscop Balanță – 29 octombrie 2020: Micile neplăceri ale zilei nu au puterea de a umbri potențialul său bun, dar dacă te vei concentra pe ceea ce nu-ți convine, ai putea ajunge și la performanța de a-ți strica singur ziua.

Horoscop Scorpion – 29 octombrie 2020: Orice ai avea de făcut astăzi, este mai bine să optezi pentru varianta de a lucra singur, dacă nu te știi prea diplomat din fire sau un model de eleganță în exprimare.

Horoscop Săgetător – 29 octombrie 2020: Veștile bune încep să se contureze, dar ar fi bine să nu insiști să le comunici și celorlalți. Nu de alta, dar ceea ce te bucură pe tine s-ar putea să nu-i intereseze pe ceilalți.

Horoscop Capricorn – 29 octombrie 2020: Graba de orice fel, mai ales atunci când ai de dat anumite explicații celor din familie, nu este în avantajul tău, ba poate duce și la o nervozitate gratuită care să tulbure atmosfera.

Horoscop Vărsător – 29 octombrie 2020: Ar fi bine să nu exagerezi cu discuțiile lungi, inclusiv atunci când e un subiect care te interesează. Chiar dacă tu vrei să afli ceva anume, cei din jur pot avea cu totul alte dorințe și intenții.

Horoscop Pești – 29 octombrie 2020: Te preocupă situația financiară, dar e mai bine să o tratezi cu seninătate. Vor veni și vremuri mai bune, chiar dacă semnele din acest moment nu confirmă acest lucru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram