/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Ion Ceban a cerut demisia pretorului sectorului Botanica, Boris Prepeliță

missing
29 octombrie 2020, ora 12:44

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță, urmează a fi demis din funcție. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, în cadrul unei inspecții inopinate la Botanica. Edilul i-a cerut lui Prepeliță să-și depună mandatul până diseară, altfel va fi demis.

Este cel mai mare sector din municipiul Chișinău și trebuiau să fie și cele mai multe proiecte. Au fost multe tentative să acordăm încredere Preturii Botanica. În continuare în sector este murdar, iar acest lucru nu mai poate fi tolerat. Solicit acum imediat demisia pretorului sectorului Botanica. Cer ca cererea de demisie să fie prezentată până diseară. În caz contrar, pretorul va fi destituit din funcție”, a declarat Ceban.

Prmarul a menționat că au fost multe tentative să acorde încredere Preturii Botanica. „Însă, din păcate, pe unde s-a făcut, pe unde s-a trecut de mântuială. Concluziile sunt nesatisfăcătoare. Sunt mișcări, după ce am fost ultima dată în control inopinat, ce ține de salubrizare, bannere, dar în continuare în sector este murdar, iar acest lucru nu mai poate continua”, a mai menționat edilul.

Interimatul funcției de pretor al sectorului Botanica urmează să fie exercitat de Diana Guba, consilieră în cadrul Cabinetului primarului general al mun. Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram