Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță, urmează a fi demis din funcție. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, în cadrul unei inspecții inopinate la Botanica. Edilul i-a cerut lui Prepeliță să-și depună mandatul până diseară, altfel va fi demis.

Este cel mai mare sector din municipiul Chișinău și trebuiau să fie și cele mai multe proiecte. Au fost multe tentative să acordăm încredere Preturii Botanica. În continuare în sector este murdar, iar acest lucru nu mai poate fi tolerat. Solicit acum imediat demisia pretorului sectorului Botanica. Cer ca cererea de demisie să fie prezentată până diseară. În caz contrar, pretorul va fi destituit din funcție”, a declarat Ceban.

Prmarul a menționat că au fost multe tentative să acorde încredere Preturii Botanica. „Însă, din păcate, pe unde s-a făcut, pe unde s-a trecut de mântuială. Concluziile sunt nesatisfăcătoare. Sunt mișcări, după ce am fost ultima dată în control inopinat, ce ține de salubrizare, bannere, dar în continuare în sector este murdar, iar acest lucru nu mai poate continua”, a mai menționat edilul.

Interimatul funcției de pretor al sectorului Botanica urmează să fie exercitat de Diana Guba, consilieră în cadrul Cabinetului primarului general al mun. Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!