/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Nu au respectat distanța între automobile. Accident în lanț în Capitală

missing
29 octombrie 2020, ora 10:14

Trei mașini s-au cioncnit aseară pe strada Petricani din Capitală. Potrivit Poliției, impactul s-a produs din cauza faptului că nu a fost respectată distanța între automobile. 

Polițiștii au fost sesizați aseară, în jurul orei 20.20. Ajunși la fața locului, oamenii legii au despistat că s-au ciocnit două mașini de model Toyota și un automobil Skoda. La volanul celor trei automobile se aflau șoferi cu vârstele cuprinse între 29 și 37 de ani.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și cauza producerii accidentului rutier.

Șoferul care v a fi găsit vinovat riscă 6 puncte de penalizare și amendă în mărime de 1500 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram