Candidatul „Partidului Nostru” la alegerile prezidențiale Renato Usatîi acuză Ministerul Afacerilor Interne (MAI) de faptul că ar fi fost implicat în falsificarea alegerilor prezidențiale, iar candidații din poziție sunt filați ilegal de către angajații instituției.

„Ieri am fost filat de dimineață până la ora 23:00. Asta a continuat până eu nu am reacționat. Ieri am avut o întâlnire cu mai mulți tineri. Aceștia au fost somați să dea explicații angajaților Poliției. Încetați să mă filați”, a cerut Renato Usatîi.

Într-o conferință de presă, Renato Usatîi a spus că deține o scrisoare parvenită de la un polițist în care ultimul a precizat că oamenii legii au primit indicații să închidă ochii la ilegalitățile care vor fi comise de către Partidul Socialiștilor în ziua alegerilor prezidențiale.

Candidatul Partidului Nostru a spus că a înregistrat video acest incident, iar secvența va fi transmisă avocaților, pentru că aceștia la rândul lor să sesizeze Procuratura Generală despre acest caz.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a MAI Alina Zbancă nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție la acest subiect. Purtătoarea de cuvânt a PSRM Irina Astahova a recepționat solicitarea noastră și a spus următoarele:

„Noi nu comentăm scrisori anonime pe care nimeni nu le-a văzut. Aceasta este o provocare”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!