/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Renato Usatîi spune că este filat de angajații MAI și acuză instituția că ar fi implicată în falsificarea alegerilor

missing
29 octombrie 2020, ora 14:45

Candidatul „Partidului Nostru” la alegerile prezidențiale Renato Usatîi acuză Ministerul Afacerilor Interne (MAI) de faptul că ar fi fost implicat în falsificarea alegerilor prezidențiale, iar candidații din poziție sunt filați ilegal de către angajații instituției.

„Ieri am fost filat de dimineață până la ora 23:00. Asta a continuat până eu nu am reacționat. Ieri am avut o întâlnire cu mai mulți tineri. Aceștia au fost somați să dea explicații angajaților Poliției. Încetați să mă filați”, a cerut Renato Usatîi.

Într-o conferință de presă, Renato Usatîi a spus că deține o scrisoare parvenită de la un polițist în care ultimul a precizat că oamenii legii au primit indicații să închidă ochii la ilegalitățile care vor fi comise de către Partidul Socialiștilor în ziua alegerilor prezidențiale.

Candidatul Partidului Nostru a spus că a înregistrat video acest incident, iar secvența va fi transmisă avocaților, pentru că aceștia la rândul lor să sesizeze Procuratura Generală despre acest caz.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a MAI Alina Zbancă nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție la acest subiect. Purtătoarea de cuvânt a PSRM Irina Astahova a recepționat solicitarea noastră și a spus următoarele:

„Noi nu comentăm scrisori anonime pe care nimeni nu le-a văzut. Aceasta este o provocare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram