/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

De Tomaso emigrează în America

missing
30 octombrie 2020, ora 08:59

Marca italiană De Tomaso și-a anunțat revenirea în business-ul cu maşini încă din vara anului 2019, prin prezentarea spectaculosului P72 la Festivalul de Viteză de la Goodwood.

Automobilul frumos ar fi trebuit să fie lansat în acest an, 2020, dar după cum s-a dovedit, producătorul auto încă nu are o platformă de producție. Astfel, se caută una, dar şi paralel o nouă casă!

De curând compania şi-a anunțat decizia de a emigra complet în Statele Unite ale Americii, un pas pe care nu-l vezi des să-l facă şi alţi jucători de pe piaţa auto. În SUA va fi situat sediul central, studioul de design, platforma de asamblare și altele aferente acestora. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram