Marca italiană De Tomaso și-a anunțat revenirea în business-ul cu maşini încă din vara anului 2019, prin prezentarea spectaculosului P72 la Festivalul de Viteză de la Goodwood.

Automobilul frumos ar fi trebuit să fie lansat în acest an, 2020, dar după cum s-a dovedit, producătorul auto încă nu are o platformă de producție. Astfel, se caută una, dar şi paralel o nouă casă!

De curând compania şi-a anunțat decizia de a emigra complet în Statele Unite ale Americii, un pas pe care nu-l vezi des să-l facă şi alţi jucători de pe piaţa auto. În SUA va fi situat sediul central, studioul de design, platforma de asamblare și altele aferente acestora. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!