/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ ULTIMA ORĂ! Grupul Pro-Moldova rămâne fără încă un deputat

30 octombrie 2020, ora 12:18

Grupul parlamentar Pro-Moldova, recent format, rămâne fără încă un deputat. Parlamentarul Corneliu Padnevici a anunțat astăzi că părăsește fracțiunea și își va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat.

De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA și îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic. Nu renunț însă la convingerile și ideile pe care le-am promovat permanent și mă voi concentra pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca”, a scris Padnevici pe o rețea de socializare.

Padnevici anunță că în Parlament va susține inițiativele care „să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor și voi evita în continuare populismul și răfuielile politice”.

Anterior din Pro-Moldova au plecat deputații Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan și Elenora Graur. Actualmente, din grupul Pro-Moldova mai fac parte Andrian Candu, Efrosinia Grețu, Vladimir Cebotari și Oleg Sîrbu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram