Grupul parlamentar Pro-Moldova, recent format, rămâne fără încă un deputat. Parlamentarul Corneliu Padnevici a anunțat astăzi că părăsește fracțiunea și își va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat.

De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA și îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic. Nu renunț însă la convingerile și ideile pe care le-am promovat permanent și mă voi concentra pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca”, a scris Padnevici pe o rețea de socializare.

Padnevici anunță că în Parlament va susține inițiativele care „să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor și voi evita în continuare populismul și răfuielile politice”.

Anterior din Pro-Moldova au plecat deputații Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan și Elenora Graur. Actualmente, din grupul Pro-Moldova mai fac parte Andrian Candu, Efrosinia Grețu, Vladimir Cebotari și Oleg Sîrbu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!