/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și diplomat rus, interzis în Moldova. Jumătate din voturile lui Putin, „falsificate”

/FOTO/ Ascundea în casă trei arme și nouă cartușe. Un bărbat din Soroca, cercetat de Poliție

30 octombrie 2020, ora 12:33

Un bărbat de 55 de ani din raionul Soroca este cercetat de Poliție pentru că păstra ilegal la domiciliu arme și muniții. În urma perchezițiilor efectuate, în casa bărbatului au fost depistate trei arme și nouă cartușe. 

Este vorba despre o armă lungă pneumatică de model „German Titan” calibrul 5,5 mm; o armă lungă cu țeavă lisă de model „Toz-BM” calibrul 16×70; o armă lungă cu țeavă ghintuită modificată artizanal sub calibrul 22 LR și nouă cartușe de calibrul 22 LR.

Foto: politia.md

Poliția spune că acestea au fost transmise spre expertiză. Proprietarul casei nu a putut explica de unde provin aceste arme și cu ce scop le ținea acasă. Bărbatul este cercetat și va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

Foto: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram