Un bărbat de 55 de ani din raionul Soroca este cercetat de Poliție pentru că păstra ilegal la domiciliu arme și muniții. În urma perchezițiilor efectuate, în casa bărbatului au fost depistate trei arme și nouă cartușe. 

Este vorba despre o armă lungă pneumatică de model „German Titan” calibrul 5,5 mm; o armă lungă cu țeavă lisă de model „Toz-BM” calibrul 16×70; o armă lungă cu țeavă ghintuită modificată artizanal sub calibrul 22 LR și nouă cartușe de calibrul 22 LR.

Foto: politia.md

Poliția spune că acestea au fost transmise spre expertiză. Proprietarul casei nu a putut explica de unde provin aceste arme și cu ce scop le ținea acasă. Bărbatul este cercetat și va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

Foto: politia.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!