Primăria municipiului Chişinău informează că ruta de troleibuz nr. 36, „or. Chișinău – or. Ialoveni”, va fi prelungită cu 3 km. Astfel, troleibuzele vor circula până la ieșirea din orașul Ialoveni, direcția spre satul Piatra Albă.

Ruta de troleibuz nr. 36 va avea următorul itinerar:

Tur:  În raza urbei: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, șos. Hâncești, în raza or. Ialoveni: str. Alexandru cel Bun (sensul giratoriu); sectorul BTA16 (stația terminus).

Retur: În raza or. Ialoveni: Sectorul BTA16 (stația terminus); str. Alexandru cel Bun (sensul giratoriu), în raza urbei: șos. Hâncești, str. Miorița, str. Gheorghe Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Ruta nr. 36 este prima linie de transport electric care face legătura dintre capitală și o localitate din afara municipiului Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!