Partidul lui Gheorghe Cavcaliuc anunță dacă susține sau nu vreun candidat la prezidențiale

missing
30 octombrie 2020, ora 14:18

Partidul Politic Acasă Construim Europa (PACE) anunță că nu susține niciun candidat în campania electorală pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie. Decizia a fost luată unanim la ședința Consiliului Politic Național al partidului.

Considerăm că nu suntem în drept să indicăm membrilor echipei cât și simpatizanților noștri pe cine să voteze, și în general dacă să aleagă sau nu, să meargă sau să nu meargă la vot. Motivul deciziei noastre este condiționat de faptul că, anterior, am dat dovadă de maturitate politică și am făcut apel public către forțele pro europene în vederea stabilirii unui candidat comun, ei însă nu au răspuns acestui apel, punând astfel în față, în detrimentul țării și al poporului – propriul ego”, se spune într-un comunicat de presă al formațiunii.

În cazul alegerilor din turul doi de scrutin va fi convocat încă o dată Consiliul Politic Național și formațiunea va decide atunci pe cine va susține.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram