Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter a zbuduit noaptea trecută România. Undele puternice au fost resimțite și în Republica Moldova. Seismul a avut loc la ora 00.39. Potrivit informațiilor Centrului seismologic european, cutremurul a avut loc la 10 km de orașul românesc Vaslui. 

Internauți din Bălți, Chișinău și din regiunile de sud ale țării au scris pe rețelele de socializare că au resimțit cutremurul. Seismul a durat câteva secunde.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România anunță că seismul de la ora 00.39 a avut o replică cu putere mai mică la ora 00.43.

Cel mai puternic cutremur care s-a resimțit în Republica Moldova anul curent a fost înregistrat pe 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 5 pe scara Richter și s-a produs în zona seismică Galați, la o adâncime de 23 km.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!