/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

România a fost zguduită noptea trecută de un cutremur cu magnitudinea de 4,4. Seismul s-a resimțit și în Moldova

missing
30 octombrie 2020, ora 08:34

Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter a zbuduit noaptea trecută România. Undele puternice au fost resimțite și în Republica Moldova. Seismul a avut loc la ora 00.39. Potrivit informațiilor Centrului seismologic european, cutremurul a avut loc la 10 km de orașul românesc Vaslui. 

Internauți din Bălți, Chișinău și din regiunile de sud ale țării au scris pe rețelele de socializare că au resimțit cutremurul. Seismul a durat câteva secunde.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România anunță că seismul de la ora 00.39 a avut o replică cu putere mai mică la ora 00.43.

Cel mai puternic cutremur care s-a resimțit în Republica Moldova anul curent a fost înregistrat pe 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 5 pe scara Richter și s-a produs în zona seismică Galați, la o adâncime de 23 km.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram