/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Update: Noi detalii despre tragicul accident de la Orhei. Cele trei victime se aflau în automobilul care intrat într-un autocamion 

30 octombrie 2020, ora 20:40

UPDATE 20:38// Victimele accidentului îngrozitor de la Orhei se aflau în automobilul care a intrat într-un autotractor. Este vorba despre vorba de șoferul de 40 de ani și doi pasageri de 19 și, respectiv, 31 de ani.

Conform informațiilor, șoferul autocamionului nu a avut de suferit.

Martorilor spun că conducătorul automobilului se deplasa cu viteză și a efectuat manevra de depășire a unei căruțe. Astfel, din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, tamponând frontal un autotractor de marcă “Mercedes”.

La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea cauzei exacte a producerii accidentului, identificarea persoanelor și stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragediei.

Trei oameni au murit după ce un automobil a intrat într-un TIR. Corpurile neînsuflețite ale victimelor au fost scoase din fiarele mijloacelor de transport de către salvatori.

Informația a fost confirmată pentru TV de către purtătoarea de cuvânt a ISGU, Liliana Pușcașu.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.05, în raionul Orhei, pe traseul R 20, între satul Mana și satul Curchi.

Alte date și circumstanțe se stabilesc.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram