/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Zece cauze ale incendiilor de maşină sau la ce lucruri trebuie să atrageţi atenţia pentru a le evita

missing
30 octombrie 2020, ora 16:23

Incendiul de maşină este un eveniment nedorit să aibă loc, dar şi unul foarte periculos dacă are loc.

Se poate întâmpla fie în urma unui accident rutier, existând relatate în presă şi situații mai stresante, înfiorătoare, când portierele rămân o vreme sau pentru totdeauna blocate, însă în alte cazuri flăcările pot apărea din senin, nu numai în timpul mersului, ci şi atunci când un autovehicul stă pe loc.

Acestea sunt cele mai frecvente cauze, însă care ar mai fi? Cunoașterea celor din lista noastră i-ar putea ajuta pe unii automobilişti să prevină pierderea proprietăților sau deteriorarea acestora, dar mai important – păstrarea sănătăţii şi vieţii! Citeşte articolul complet la un click distanţă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram