Duminică, 1 noiembrie, moldovenii își aleg președintele țării. Și moldovenii din străinătate sunt așteptați să-și exercite dreptul la vot. Potrivit CEC, 139 de secții de vot vor fi deschise în străinătate pentru alegerile prezidențiale.

Secțiile de votare vor fi deschise pe lângă misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova, dar și în alte localități, în baza numărului de alegători care au participat la scrutinul precedent, a datelor de pe urma înregistrării prealabile, dar și pe baza informațiilor obținute de către MAEIE de la autoritățile competente ale țărilor de reședință a cetățenilor Republicii Moldova privind numărul acestora și locul aflării acestora.

Precizăm că, 8 candidați s-au înscris pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Vă prezentăm mai jos lista secțiilor de vot din Spania unde veți putea vota pe 1 noiembrie.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!