/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Trafic restricționat în centrul Capitalei. Mai multe rute de transport vor circula diferit

missing
31 octombrie 2020, ora 08:03

Noi restricții de circulație în capitală, timp de două săptămâni. Astfel, în perioada 2-16 noiembrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Vlaicu Pârcălab.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată:

Troleibuze:

Ruta nr. 2 – itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele nr. 3 și nr. 10 – itinerarul rutelor se scurtează până la str. A. Mateevici;

Ruta nr. 24 – itinerarul rutei se suspendă.

Autobuze:

Ruta nr. 11 – itinerarul se modifică după cum urmează – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 124

Tur – de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit;

Retur – de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici, str. Armenească, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram