Noi restricții de circulație în capitală, timp de două săptămâni. Astfel, în perioada 2-16 noiembrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Vlaicu Pârcălab.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată:

Troleibuze:

Ruta nr. 2 – itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele nr. 3 și nr. 10 – itinerarul rutelor se scurtează până la str. A. Mateevici;

Ruta nr. 24 – itinerarul rutei se suspendă.

Autobuze:

Ruta nr. 11 – itinerarul se modifică după cum urmează – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 124

Tur – de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit;

Retur – de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici, str. Armenească, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!