Maia Sandu și Igor Dodon ar fi acumulat cele mai multe voturi la alegerile care au avut loc astăzi. Cel puțin așa arată datele preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog.md și Institutul de Politici Publice.

Igor Dodon ar fi acumulat 40,9% din voturi, iar Maia Sandu 34,6%. De menționat că în considerare nu a fost luată opțiunea alegătorilor din diasporă și stânga Nistrului.

Potrivit sondajului, Renato Usatîi ar fi acumulat 11,5%. Violeta Ivanov ar fi acumulat 6,3%. Andrei Năstase ar fi obținut 2,9%. Octavian Țîcu ar fi adunat 1,7% de voturi. Dorin Chiartoacă ar fi obținut 1,3%. Tudor Deliu ar fi adunat 0,8% de voturi.

În total au fost contactați 2 522 de respondenți care au participat la vot. Dintre care, doar 1 514 au oferit informații.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!