/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

After-poll telefonic: Maia Sandu și Igor Dodon trec în turul doi la prezidențiale

missing
01 noiembrie 2020, ora 21:12

Maia Sandu și Igor Dodon ar fi acumulat cele mai multe voturi la alegerile care au avut loc astăzi. Cel puțin așa arată datele preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog.md și Institutul de Politici Publice.

Igor Dodon ar fi acumulat 40,9% din voturi, iar Maia Sandu 34,6%. De menționat că în considerare nu a fost luată opțiunea alegătorilor din diasporă și stânga Nistrului.

Potrivit sondajului, Renato Usatîi ar fi acumulat 11,5%. Violeta Ivanov ar fi acumulat 6,3%. Andrei Năstase ar fi obținut 2,9%. Octavian Țîcu ar fi adunat 1,7% de voturi. Dorin Chiartoacă ar fi obținut 1,3%. Tudor Deliu ar fi adunat 0,8% de voturi.

În total au fost contactați 2 522 de respondenți care au participat la vot. Dintre care, doar 1 514 au oferit informații.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram