Câștig de cauză pentru TV8. Magistrații Curții Supreme de Justiție au menținut, astăzi, decizia de ieri a Curții de Apel Chișinău, care a anulat o amendă de 7000 de lei, aplicată postului nostru de televiziune de către Consiliul Audiovizualului. Asta pentru că nu ar fi oferit dreptul la replică în una din edițiile emisiunii Politica Nataliei Morari.

VITALIE ENACHI, AVOCAT: „Decizia de ieri a Curții de Apel a fost contestată în termen de către reprezentatul Consiliului Audiovizualului, respectiv, astăzi la orele 11, a fost examinat recursul, a fost declarat inadmisibil, altfel vorbind, nu a fost primit spre examinare”.

Contestația depusă de TV8 în instanță, acum câteva zile, după ce Consiliul Audiovizualului a decis să amendeze postul de televiziune, pentru că nu ar fi oferit dreptul la replică în cadrul emisiunii „Politica”, a fost admisă, ieri, de către magistrații Curții de Apel Chișinău. După asta, șeful Direcției juridice a Consiliului Audiovizualului a contestat decizia la Curtea Supremă de Justiție. La ședința de astăzi, hotărârea Curții de Apel, prin care a fost anulată decizia Consiliului Audiovizualului, a fost lăsată în vigoare, iar cauza a fost finalizată. Președinte CO, Dragoș Vicol, nu a fost de găsit pentru a comenta situația.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!