/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Câștig de cauză pentru TV8. CSJ a menținut decizia Curții de Apel care a anulat amenda dată de Consiliul Audiovizualului

01 noiembrie 2020, ora 19:21

Câștig de cauză pentru TV8. Magistrații Curții Supreme de Justiție au menținut, astăzi, decizia de ieri a Curții de Apel Chișinău, care a anulat o amendă de 7000 de lei, aplicată postului nostru de televiziune de către Consiliul Audiovizualului. Asta pentru că nu ar fi oferit dreptul la replică în una din edițiile emisiunii Politica Nataliei Morari.

VITALIE ENACHI, AVOCAT: „Decizia de ieri a Curții de Apel a fost contestată în termen de către reprezentatul Consiliului Audiovizualului, respectiv, astăzi la orele 11, a fost examinat recursul, a fost declarat inadmisibil, altfel vorbind, nu a fost primit spre examinare”.

Contestația depusă de TV8 în instanță, acum câteva zile, după ce Consiliul Audiovizualului a decis să amendeze postul de televiziune, pentru că nu ar fi oferit dreptul la replică în cadrul emisiunii „Politica”, a fost admisă, ieri, de către magistrații Curții de Apel Chișinău. După asta, șeful Direcției juridice a Consiliului Audiovizualului a contestat decizia la Curtea Supremă de Justiție. La ședința de astăzi, hotărârea Curții de Apel, prin care a fost anulată decizia Consiliului Audiovizualului, a fost lăsată în vigoare, iar cauza a fost finalizată. Președinte CO, Dragoș Vicol, nu a fost de găsit pentru a comenta situația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram