/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Până la ora 12.00, în secțiile deschise peste hotare au votat peste 28 de mii de oameni. În șapte state sunt aglomerări

01 noiembrie 2020, ora 12:36

Până la ora 12.00, la secțiile de votare de peste hotare au votat peste 28 de mii de oameni. Potrivit datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală, sunt înregistrate aglomerații la secțiile de votare deschise în Marea Britanie, Belgia, Franța, Germania, Italia, Irlanda și România.

Din cele 139 de secții deschise peste hotare, 123 deja și-au început activitatea. În următoarele ore au rămas să se deschidă doar 16 secții de votare – în Statele Unite ale Americii și Canada.

Conform informațiilor deținute, la acest moment sunt operaționale toate secțiile de votare constituite în Europa și Asia”, a anunțat președintele CEC, Dorin Cimil.

Secțiile de votare deschise peste hotare au program de la ora locală 07.00 – 21.00, cu excepția secției de la Baku (Republica Azerbaidjan, care se va închide la ora 18.00) și Strasbourg, Republica Franceză (care se va închide la ora 20.00).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram