Câteva persoane care ar fi din regiunea transnistreană au fost surprinși certându-se pentru că nu ar fi primit banii promiși după ce au votat. Cel puțin asta afirmă un internaut care a publicat imaginile video pe o rețea de socializare.

“..unii alegători susțin că li s-a promis câte 400 de lei pentru vot. Totuși, aceștia primesc doar câte 100 lei..”, este descrierea dată la video. Potrivit imaginilor, mai multe persoane stau în jurul unei mașini și așteaptă ceva, între timp se aud voci care discută despre bani, una dintre persoane, care pare a fi o doamnă spune „Cât vi s-a promis? Cine va promis atât? Iată adresați-vă la cei care v-au promis”.

Poliția are în gestiune alte cinci cazuri în care există bănuială rezonabilă de corupere a alegătorilor. Pentru a li se da o calificare juridică respectivelor acțiuni, a fost dispusă acumularea probelor. Declarația aparține șefului adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Marin Maxian, făcută în cadrul unui briefing de presă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!