Candidatul la alegerile prezidențiale din partea Mișcării politice Unirea, Dorin Chirtoacă, și-a exprimat deja dreptul la vot. Acesta s-a echipa corespunzător, purtând mănuși și mască. 

Dorin Chirtoacă a spus că a votat pentru unirea Republicii Moldova cu România și împotriva confiscării Republicii Moldova de către Rusia.

„Am votat pentru unirea cu România și împotriva confiscării Republicii Moldova de către cei de la Kremlin, prin manipulare prin minciună, prin rețele de spionaj și prin neparticiparea la vot. Astăzi, la 7:00 până la21:00 puterea aparține doar cetățenilor, toți politicienii suntem pe zero. Deseară, fiecare va avea o anumită poziție. Vă invităm să veți la votare”, a spus Dorin Chirtoacă după ce a votat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!