/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO.FOTO/ A venit la secția de vot cu piciorul în ghips. „Nu am încredere în ăștia care vin acasă”

missing
01 noiembrie 2020, ora 11:22

Un cetățean din Chișinău a venit la secția de votare cu un picior în ghips. Bărbatul a insistat să se prezinte la urna de vot și nu a vrut să solicite urna mobilă pentru că spune că nu are încredere în reprezentanții electorali care vin la domiciliu.

Nicolae Ceban și-a exercitat votul la o secție de votare de pe strada Vasile Lupu din Capitală.

Mi-am fracturat piciorul cu trei zile în urmă. Și am venit la secția de votare ca un cetățean responsabil”, a declarat bărbatul pentru TV8.

Nicolae Ceban spune că nu a solicitat urna mobilă pentru că nu are încredere în persoanele care vin la domiciliu. „Mai bine am vrut să vin eu. Nu am încredere în ăștia care vin acasă”, a menționat bărbatul.

Acesta spune că a votat pentru un viitor stabil pentru copiii Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram