/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/UPDATE „Oamenii vin, votează și pleacă”. Mașini cu numere transnistrene au fost surprinse în satul Sănătăuca, Florești

missing
01 noiembrie 2020, ora 11:10

Mai multe mașini cu numere transnistrene au fost surprinse cum vin în satul Sănătăuca, raionul Florești. Imaginile video au fost făcute publice de către un internaut. Acesta zice că mașinile sunt pline, iar oamenii vin să voteze. 

„Se aduc organizat din partea stângă a Nistrului mașini cu câte 7 locuri. Oamenii vin, votează și pleacă. Oamenii au mănuși și măști identice. Toate mașinile sunt încărcate. Am vorbit cu oamenii, aceștia mi-au spus că li s-a indicat clar pentru cine să voteze”, a declarat internautul care a surprins imaginile cu mașinile.

UPDATE 11.00: O altă internaută a surprins imagini de la Sănătăuca. Potrivit ei la Sănătăuca, Floresti, transnistrenii fac coadă la secțiile de vot: „De data aceasta se deplasează cu mașini. Unii intră în secția de vot și nici nu știu unde să aplice ștampila, că nu au primit instructiuni clare. Oamenii din sat sunt revoltați că cei din Transnistria vin aici să voteze contra plată și nu din preferințe sau convingeri politice.
Pentru ei votul în Moldova e business, un venit în plus pe moment si nimic mai mult”, a scris Iuliana Cantaragiu pe o rețea de socializare.

foto: Iuliana Cantaragiu

foto: Iuliana Cantaragiu

Amintim că, astăzi au loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Pentru acest scrutin au fost înscriși 8 candidați.

Video/ Martirosian Vrej

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram