Spirite încinse la Varnița, unde veteranii s-au împărțit în două tabere. Un grup protestează la secția de votare, iar altul la punctul de trecere și nu permit alegătorilor să intre în secțiile de votare fără testul negativ la COVID-19. Potrivit lor, alegătorii din stângă Nistrului vin din zonă de risc de infectări cu coronavirus.

De dimineață, s-au format cozi de câțiva metri la o secție de votare din satul Varnița, raionul Anenii Noi, acolo unde votează alegătorii din regiunea transnistreană.

Astăzi în R. Moldova au loc alegeri prezidențiale directe. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la 21:00. În acest an, alegerile se vor desfășura diferit, fiind impuse mai multe reguli. Astfel, fiecare alegător trebuie să poarte o mască și să aibă pixul propriu pentru a putea semna.

Totodată, astăzi este interzisă agitația electorală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!