/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Spirite încinse la Varnița: Un grup de veterani cer teste COVID-19 de la oameni care vin din stânga Nistrului

01 noiembrie 2020, ora 07:53

Spirite încinse la Varnița, unde veteranii s-au împărțit în două tabere. Un grup protestează la secția de votare, iar altul la punctul de trecere și nu permit alegătorilor să intre în secțiile de votare fără testul negativ la COVID-19. Potrivit lor, alegătorii din stângă Nistrului vin din zonă de risc de infectări cu coronavirus.

De dimineață, s-au format cozi de câțiva metri la o secție de votare din satul Varnița, raionul Anenii Noi, acolo unde votează alegătorii din regiunea transnistreană.

Astăzi în R. Moldova au loc alegeri prezidențiale directe. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la 21:00. În acest an, alegerile se vor desfășura diferit, fiind impuse mai multe reguli. Astfel, fiecare alegător trebuie să poarte o mască și să aibă pixul propriu pentru a putea semna.

Totodată, astăzi este interzisă agitația electorală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram